Hej världen!

1

Jag heter Frida och en en konstnärssjäl som lever med passionen som ledstjärna. Jag har en underbar sambo och två barn som för tillfället är våra två katter. Mina dagar varierar från målning, musik, mindfulness eller bara läsa böcker och dricka kaffe och snacka om livet och utveckling. Jag tycker om att dyka in i olika ämnen och lära mig bland annat om psykologi, astrologi, tarot och personlig utveckling.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. En kommentarsförfattare den

    Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Lämna en tanke