Hur man ritar en lilja – steg för steg

0

Detta förgyller själen!

En sådan enkel sak som att rita en lilja. Kreativ inspiration för mig är att lära sig något nytt. Läsa något inspirerande, lyssna på någon intressant person som håller på med just det jag behöver inspiration för. Man kan finna inspiration absolut överallt – enligt mig – det är bara fantasin som begränsar.

Jag älskar att lära mig nya saker – det håller min energi både i rörelse och jag växer rent ”personlighetsmässigt” och spirituellt samtidigt – för jag får en rush av good feelings när jag göra nya saker.
Här är ett klipp på hur man lätt skissar en lilja – och det är ett sånt roligt tillvägagångssätt!
Själv så pimpar jag upp blomman med färger eller bara ”personlig touch” på bladen. Grunden är alltid härlig att få till från början. Hur många gånger har man inte startat ”rita” något och sen blir det bara åt ……

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke